Bedrijf

Een pakkende titel

Het doel van deze subtitel is om de aandacht van jouw lezer te trekken en ervoor te zorgen dat deze blijft lezen. Het moet moet het de essentie van je dienst weergeven.

Het probleem dat jouw klanten proberen op te lossen

Aandacht

Nu je de aandacht van jouw lezer hebt, is het volgende dat je wilt doen het probleem presenteren dat zij ervaren. Toon je lezer dat je hun huidige pijn of frustratie begrijpt. Neem hen mee in een verhaal.

Probleem klant

Definieer het probleem en herinner hen aan wat het ze kost op de lange termijn. Wanneer je het probleem eerst definieert, wordt de introductie van jouw oplossing een natuurlijke overgang.

proces

Vergeet niet dat niemand zomaar investeert in een product. Zij willen investeren in een transformatie. Help jouw potentiële klant het proces in te gaan dat ze willen maken, voordat je jouw product aan hen voorstelt.

De voordelen van jouw product

Voordeel

Voordeel

Voordeel

Voordeel

Voordeel

Voordeel

Waarom moeten mensen naar jou komen?

De beschrijving van je jezelf is de perfecte manier om je geloofwaardigheid als PMU specialiste te bewijzen. Kortom, je wilt de vraag beantwoorden: wie ben je en waarom zou iemand door jou behandeld moeten worden? Het gaat erom: je lezer te verzekeren dat je de vaardigheden hebt om hen jouw dienst aan te bieden.

Voor & Na foto's

Wat zeggen klanten over jou? Zorg voor video & tekst reviews

Al ruim 12 jaar ken ik Angelica via een salon waar ik vroeger werkzaam was. Als er klanten in mijn salon informatie wilden over PMU verwees ik ze altijd door naar Angelica. Ik wist dat het altijd perfect gezet zou worden! Met ruim 25 jaar ervaring levert Angelica altijd vakwerk af. Daarom ben ik erg blij dat ze bij mij in de salon komt. Zo leuk om de klanten altijd blij en tevreden de deur uit te zien gaan. Een vakvrouw!
Esther Hermus
Inmiddels hebben wij al een langdurige samenwerking met Angelica. Ze is een vakvrouw, weet waar ze mee bezig is en is heel eerlijk. Ze levert topwerk af aan onze klanten en dat staat bij ons hoog in het vaandel. Angelica laat zien dat permanente make-up het verschil kan maken en heel mooi en natuurlijk kan ogen. Oprechtheid en eerlijkheid zorgen voor een fijne sfeer. Wij durven hardop te zeggen dat ze de beste van Nederland is! Dankjewel Angelica voor jouw fijne samenwerking binnen ons huidinstituut.
Charlotte Ros
Angelica komt nu al een paar jaar 1 keer in de 6 weken bij ons in de salon. Iedereen heeft zo zijn vak en Angelica is een topper in PMU. Doordat Angelica bij mij in de salon komt, kan ik PMU aanbieden aan mijn klanten en blijf ik zelf lekker de gezichtsbehandelingen doen. Zij weet precies wat bij iemand past qua kleur en model. Zij weet de klanten ook op hun gemak te brengen. Angelica, ik vind het altijd ontzettend gezellig wanneer je bij ons in de salon bent. Je bent een hele inspirerende vrouw en staat positief in het leven. Je bent een vakvrouw!
Susanne Hesselink
Mijn moeder en ik hebben ruim 15 jaar geleden permanente make-up laten aanbrengen door Angelica. Ik had die tijd uitgebreid research gedaan door wie ik het zou willen laten doen. We waren super tevreden en vanaf die tijd heeft Angelica voor heel veel van mijn klanten ook voor geweldige resultaten gezorgd. Angelica is een lieve, betrouwbare, stoere, gedurfde, aparte, sociale maar vooral een geweldige vakvrouw. Ze werkt volgens de richtlijnen van de GGD wat ik ook ontzettend belangrijk vind. Ik hoop nog op een lange samenwerking.
Daphne van de Boor
Angelica is een toegevoegde waarde voor ons instituut. Met haar vakkennis en out of the box manier van denken en handelen, heeft zij een kijk op de toekomst. Angelica, ik vind het altijd ontzettend gezellig wanneer je bij ons in de salon bent. Je bent een hele inspirerende vrouw en staat positief in het leven. Je bent een vakvrouw!
Corrie van den Boom
Al 12 jaar werk ik samen met Angelica. De voor mij beste specialiste in het aanbrengen van permanente make-up. Een vrouw die haar vak verstaat als geen ander! Denkt met de klanten mee, laat zich niet verleiden tot onverantwoorde wensen en geeft daarover duidelijk advies. Dat is wat een goede vakvrouw doet.
Naast het serieuze werk, is Angelica een vrolijke, knappe collega, maar zeker ook een vrouw met veel levenservaring die ze graag deelt met anderen.
Ik hoop nog lang met haar samen te werken!Angelica is een lieve, betrouwbare, stoere, gedurfde, aparte, sociale maar vooral een geweldige vakvrouw. Ze werkt volgens de richtlijnen van de GGD wat ik ook ontzettend belangrijk vind. Ik hoop nog op een lange samenwerking.
Petrie Boenders

Wat zeggen klanten over jou?

Prijslijst

Wenkbrauwen

 • Wenkbrauw Shadow €350
 • Wenkbrauw Hairstroke €350
 • Wenkbrauw Microblading €350

Eyeliner

 • Eyeliner Boven €230
 • Eyeliner Onder €195
 • Eyeliner Onder & Boven €350
 • Design Eyeliner Boven (2-3mm) €295
 • Design Eyeliner Boven & Onder (2-3mm) €395

Lipliner

 • Lipliner Lipcontour €350
 • Lipliner Lipcontour & Shade €395
 • Lipliner Full Lips €495

Bijwerken Wenkbrauwen

 • Wenkbrauw Shadow €150
 • Wenkbrauw Hairstroke €150
 • Wenkbrauw Microblading €150

Bijwerken Eyeliner

 • Eyeliner Boven €130
 • Eyeliner Onder €130
 • Eyeliner Onder & Boven €150
 • Design Eyeliner Boven (2-3mm) €150
 • Design Eyeliner Boven & Onder (2-3mm) €175

Bijwerken Lipliner

 • Lipliner Lipcontour €150
 • Lipliner Lipcontour & Shade €175
 • Lipliner Full Lips €250

Bijwerken geldt alleen voor klanten die zich bij Angelica de Brouwer hebben laten behandelen en het binnen 2 jaar laten bijwerken. Elk ander geval is in overleg.

Een eventuele nabehandeling is mogelijk binnen 3 maanden na de eerste behandeling. Daarna wordt er een x bedrag in rekening gebracht (afhankelijk van wat er moet gebeuren).

Contact Formulier

bedrijf

Permanente Make-Up

Afspraak maken

Laat de klant op een gemakkelijke manier haar afspraak maken (zie formulier).