permanente make-up

Nooit meer uitgelopen make-up

Hoe zou jij je voelen als je make-up er altijd verzorgd uitziet, zelfs na het sporten & zwemmen.

Herken je de onderstaande punten?

Uitgelopen make-up

Word jij ook zo gek van die uitgelopen make-up. Altijd maar in een spiegel kijken om te zien of je make-up nog goed zit. 

Zelf niet goed kunnen tekenen

Misschien heb je moeite met het tekenen van wenkbrauwen en/of eyeliners. Wellicht heb je dat 1 kant vaak goed lukt, maar de andere kant niet.

Het Niet meer goed kunnen zien

Het kan zijn dat je altijd met een vergrootspiegel moet werken of dat je bril vaak in de weg zit. En daardoor de make-up niet goed kunt aanbrengen.

Stel je eens voor dat je

Altijd een sprekend gezicht hebt

Altijd perfect verzorgde make-up

Eindelijk die mooie eyeliner hebt

Geen uitgelopen make-up

Mooi gestylde wenkbrauwen

Een geweldige basis voor de rest van je make-up

Make Yourself A Priority

Angelica de Brouwer

25 jaar ervaring in PMU behandelingen

Team Estetica is voor mij begonnen uit een eigen ontdekking om te starten wat ik altijd al leuk vond. Ik wilde van mijn grootste passie mijn baan maken!

Van begin af aan bleek ik heel goed in mijn werk te zijn. Mijn werk werd gewaardeerd en nu 25 jaar later, ga ik op de dag van vandaag nog steeds met alle plezier naar verschillende salons in Nederland. Waar ik mijn werk uitoefen door het zetten van permanente make-up of les geef binnen dit vakgebied.

Door mijn 25 jaar ervaring bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat!

Bekijk mijn werk

Wat zeggen schoonheidssalons over Angelica?

Al ruim 12 jaar ken ik Angelica via een salon waar ik vroeger werkzaam was. Als er klanten in mijn salon informatie wilden over PMU verwees ik ze altijd door naar Angelica. Ik wist dat het altijd perfect gezet zou worden! Met ruim 25 jaar ervaring levert Angelica altijd vakwerk af. Daarom ben ik erg blij dat ze bij mij in de salon komt. Zo leuk om de klanten altijd blij en tevreden de deur uit te zien gaan. Een vakvrouw!
Esther Hermus
Inmiddels hebben wij al een langdurige samenwerking met Angelica. Ze is een vakvrouw, weet waar ze mee bezig is en is heel eerlijk. Ze levert topwerk af aan onze klanten en dat staat bij ons hoog in het vaandel. Angelica laat zien dat permanente make-up het verschil kan maken en heel mooi en natuurlijk kan ogen. Oprechtheid en eerlijkheid zorgen voor een fijne sfeer. Wij durven hardop te zeggen dat ze de beste van Nederland is! Dankjewel Angelica voor jouw fijne samenwerking binnen ons huidinstituut.
Charlotte Ros
Angelica komt nu al een paar jaar 1 keer in de 6 weken bij ons in de salon. Iedereen heeft zo zijn vak en Angelica is een topper in PMU. Doordat Angelica bij mij in de salon komt, kan ik PMU aanbieden aan mijn klanten en blijf ik zelf lekker de gezichtsbehandelingen doen. Zij weet precies wat bij iemand past qua kleur en model. Zij weet de klanten ook op hun gemak te brengen. Angelica, ik vind het altijd ontzettend gezellig wanneer je bij ons in de salon bent. Je bent een hele inspirerende vrouw en staat positief in het leven. Je bent een vakvrouw!
Susanne Hesselink
Mijn moeder en ik hebben ruim 15 jaar geleden permanente make-up laten aanbrengen door Angelica. Ik had die tijd uitgebreid research gedaan door wie ik het zou willen laten doen. We waren super tevreden en vanaf die tijd heeft Angelica voor heel veel van mijn klanten ook voor geweldige resultaten gezorgd. Angelica is een lieve, betrouwbare, stoere, gedurfde, aparte, sociale maar vooral een geweldige vakvrouw. Ze werkt volgens de richtlijnen van de GGD wat ik ook ontzettend belangrijk vind. Ik hoop nog op een lange samenwerking.
Daphne van de Boor
Angelica is een toegevoegde waarde voor ons instituut. Met haar vakkennis en out of the box manier van denken en handelen, heeft zij een kijk op de toekomst. Angelica, ik vind het altijd ontzettend gezellig wanneer je bij ons in de salon bent. Je bent een hele inspirerende vrouw en staat positief in het leven. Je bent een vakvrouw!
Corrie van den Boom
Al 12 jaar werk ik samen met Angelica. De voor mij beste specialiste in het aanbrengen van permanente make-up. Een vrouw die haar vak verstaat als geen ander! Denkt met de klanten mee, laat zich niet verleiden tot onverantwoorde wensen en geeft daarover duidelijk advies. Dat is wat een goede vakvrouw doet.
Naast het serieuze werk, is Angelica een vrolijke, knappe collega, maar zeker ook een vrouw met veel levenservaring die ze graag deelt met anderen.
Ik hoop nog lang met haar samen te werken!Angelica is een lieve, betrouwbare, stoere, gedurfde, aparte, sociale maar vooral een geweldige vakvrouw. Ze werkt volgens de richtlijnen van de GGD wat ik ook ontzettend belangrijk vind. Ik hoop nog op een lange samenwerking.
Petrie Boenders

Wat zeggen klanten over Angelica?

Let op: per 1 september 2024 veranderen de prijzen

prijzen per 1 september 2024

Bijwerken geldt alleen voor klanten die zich bij Angelica de Brouwer hebben laten behandelen en het binnen 2 jaar laten bijwerken. Elk ander geval is in overleg.

Een eventuele nabehandeling is mogelijk binnen 3 maanden na de eerste behandeling. Daarna wordt er een x bedrag in rekening gebracht (afhankelijk van wat er moet gebeuren).

Data

28 juni Peau Aime in Breda
29 juni Carla in Dongen
1 juli Corrie vd Boom in Bergen op Zoom
3 juli Marlotte in Sprundel
7 september Jessica in Goes
9 september Corrie vd Boom in Bergen op Zoom
10 september Marlotte in Sprundel
11 september Peau Aime in Breda
11 oktober Peau Aime in Breda
14 oktober Corrie vd Boom in Bergen op Zoom
15 oktober Jessica in Goes
16 oktober Marlotte in Sprundel

FAQ

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier.

• Als je gewend bent wenkbrauwen te tekenen, maak hier dan een foto van. Zodat ik een idee heb wat je mooi vindt.

• Als je niet gewend bent om wenkbrauwen te tekenen, zoek dan voorbeelden en neem deze mee op de afspraak.

• Kom zonder make-up op de afspraak.

• Ik teken de wenkbrauwen voordat ik aan de behandeling begin.

• Je hoeft niet te epileren, dat doe ik tijdens de behandeling. Mocht je dit toch zelf willen doen dan mag dat.

• Mensen die bloedverdunnende medicatie gebruiken, kunnen dit gewoon blijven nemen.

• Als je Roaccutane® in het verleden hebt gebruikt, moet er minstens 6 maanden verstreken zijn voordat de behandeling mogelijk is.

• Houdt er rekening mee dat botox de stand van de wenkbrauwen veranderd. Mijn advies is 2 weken na en 1 maand voor de botox behandeling, de wenkbrauwen te  laten behandelen.

• Ik adviseer minstens 2 dagen voor de behandeling de wenkbrauwen te verven (indien nodig) anders wordt het 6 weken na de behandeling.

• Als je gewend bent eyeliners te tekenen, maak hier dan een foto van. Zodat ik een idee heb wat je mooi vindt.

• Als je niet gewend bent om eyeliners te tekenen, zoek dan voorbeelden en neem deze mee op de afspraak.

• Kom zonder make-up op de afspraak.

• Kunstwimpers dienen te worden verwijderd voor de behandeling.

• Mensen die bloedverdunnende medicatie gebruiken, kunnen dit gewoon blijven nemen.

• Als je Roaccutane® in het verleden hebt gebruikt, moet er minstens 6 maanden verstreken zijn voordat de behandeling mogelijk is.

• Ik adviseer minstens 2 dagen voor de behandeling de wimpers te verven (indien nodig) anders wordt het 6 weken na de behandeling.

• Wenkbrauwen – gemiddeld 60 minuten

• Eyeliners – gemiddeld 45 minuten

• Lippen – gemiddeld 60 minuten

• De tijd is inclusief voortekenen en adviseren.

Ja, het wordt verdoofd. Het is wettelijk verplicht dat je zelf EMLA® crème op recept haalt bij de huisarts. Sommige apotheken hebben ook 3% lidocaïne in de vrije verkoop. Smeer 1 uur voor de behandeling de verdovingscrème aan op een schone huid. Herhaal dit elk kwartier (4 keer in totaal). Het is de bedoeling dat het gaat stapelen. Je mag het er tussendoor niet afhalen.

Het is een behandeling waarbij je uit je comfortzone treedt. Een ongemakkelijk gevoel komt bij veel klanten naar boven. Want wat moet je verwachten? Wordt het eindresultaat wel zoals ik verwacht? Een beetje angst en spanning is een heel normaal gevoel wat erbij hoort. Ik let heel goed op lichaamstaal en hoe mijn klant erbij ligt. De huid wordt voor verdoofd met EMLA-crème dat op doktersrecept verkrijgbaar is. Ik probeer je te laten ontspannen door middel van ademhalingsoefeningen en vertrouwen te geven. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat!

Dat is mogelijk. Het is een methode waarbij de tattoo machine een zoutoplossing inbrengt. Doormiddel van osmose trekt het zout de pigmenten naar de oppervlakte. Hele wenkbrauwen of eyeliners verwijderen is niet mogelijk. Er zijn wel kleine herstel mogelijkheden toepasbaar. Gemiddeld zijn hier 2 behandeling voor nodig.

• Als je onder de 18 jaar bent.

• Als je keloïd litteken vorming hebt.

• Als je Roaccutane® in het verleden hebt gebruikt, moet er minstens 6 maanden verstreken zijn voordat de behandeling mogelijk is.

• Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

• Hemofilie.

• Ontstoken ogen (als je voor eyeliner komt).

• Kanker – alleen bij toestemming van de dokter.

• Tijdens de chemokuur – alleen bij toestemming van de dokter.

• Ja, al het materiaal en werkgebied zijn volledig gedesinfecteerd voodat de behandeling begint. Ik gebruik wegwerp materialen. Per klant gebruik ik dus een volledig nieuwe set (naald, grip, handschoenen, watten, inkt, inktcupjes, wattenstaafjes en dental bips)

• Alle salons zijn GGD gekeurd op hygiëne en hebben een vergunning voor het aanbrengen van permanente make-up.

• Wenkbrauwen
Vlak na de behandeling lijken de wenkbrauwen dikker en donkerder voor de komende 5 – 7 dagen. Een beetje zwelling en roodheid hoort erbij. Het is een volledig normaal uitziend beeld. Dit vervaagt gedurende het genezingsproces.

• Eyeliners
Vlak na de behandeling lijken de oogleden dikker en donkerder voor de komende 5 – 7 dagen. Een beetje zwelling en roodheid hoort erbij. De ochtend na de behandeling, kun je wel wat meer opgezwollen ogen hebben. Over het algemeen trekt de zwelling na twee dagen volledig weg. Je mag koelen met een ijscompres. Iedere huid reageert anders op de behandeling. Het is dus niet te zeggen of je er veel of minder last van hebt.

Het duurt gemiddeld 5 – 7 dagen dat de bovenste laag eraf komt, door middel van een korstje (velletje). De onderste huidlaag heeft een langere genezingstijd nodig, gemiddeld 6 weken.In deze periode kan het lijken dat de kleur heel licht geworden is. De huid geneest zich van binnen naar buiten, ook al lijkt het aan de buitenkant al genezen te zijn, moet je toch geduld hebt voor het eindresultaat. De kleur veranderd in de loop van die 6 weken. Onthoud iedereen reageert anders op de behandeling en dus ook op het eindresultaat. Over het algemeen zet ik permanente make-up in één keer. Mocht er toch iets zijn,  neem dan na 6 weken contact op met de salon waar je behandeld bent. Zij maken vervolgens een nieuwe afspraak met jou.

Door zon (UV-straling) en huidvernieuwing vervaagd de kleur in de loop van de tijd langzaam. Het vervagingsproces is bij iedereen verschillend, maar gemiddeld is er tussen de 1 – 3 jaar weer een opfrisbehandeling nodig. De kleur zal nooit volledig verdwijnen, maar omdat wij ook ouder worden kan er bij een opfrisbehandeling de kleur weer prachtig worden aangepast.

Door mijn 25 jaar ervaring weet ik wat ik doe. Hierdoor is het niet nodig om vaker terug te komen om de behandeling ”af te maken”. Ik doe de behandeling in 1 keer goed. In een enkel geval kan er te snel een korstje losraken (waardoor er een leeg plekje kan ontstaan), mocht dat zo zijn, dan wordt dit uiteraard 6 weken na de behandeling netjes bijgewerkt.

Ja, je mag douchen. Het behandelde gebied, moet gewassen worden met een anti-bacteriële zeep. Het is belangrijk om het schoon te houden, zodat je minder last van korstjes krijgt. Haren wassen mag, maar spoel het naar achteren uit. Zodat er geen vuiligheid over het gezicht loopt.

In de eerste week mag er geen  make-up aangebracht worden op het behandelde gebied. Dat betekend geen mascara en oogschaduw als er eyeliners zijn gezet. Op de wenkbrauwen mag er absoluut geen foundation of poeder aangebracht worden. Het aanbrengen van make-up kan ontstekingen veroorzaken en geeft nadelige gevolgen voor het eindresultaat.

Ik adviseer op de dag van de behandeling niet te sporten. Door de stuwing van het bloed naar het gezicht komt er druk op het behandelde gebied en zou het kunnen gaan bloeden. De eerste 5 dagen geen zware sportactiviteiten beoefenen.

Nep wimpers dienen eraf gehaald te worden voor de behandeling en mogen pas 6 weken na de behandeling terug geplaatst worden. Mijn ervaring is dat de lijm nadelig effect heeft op de eyeliner.

Een beetje angst en spanning is een heel normaal gevoel dat erbij hoort. Voor de behandeling vindt er een duidelijke intake plaats. De procedure gaat in stappen, waarbij je zelf kunt aangeven wat je mooi vindt. Uiteraard geef ik je advies om het mooiste bij jou naar boven te halen. De meeste klanten hebben spijt dat ze het niet eerder gedaan hebben.

Waar kan ik je mee helpen?

team estetica

Permanente Make-Up

Afspraak maken

Vul de gegevens in om een afspraak te maken en dan zie ik je binnenkort. De salon waar jij een afspraak maakt, zal contact met je opnemen over de tijd & adres gegevens.