Over Mij

hi, ik ben Angelica de Brouwer

Team Estetica is voor mij begonnen uit een eigen ontdekking om te starten wat ik altijd al leuk vond. Ik wilde van mijn grootste passie mijn baan maken!

Van begin af aan bleek ik heel goed in mijn werk te zijn. Mijn werk werd gewaardeerd en nu 25 jaar later, ga ik op de dag van vandaag nog steeds met alle plezier naar verschillende salons in Nederland. Waar ik mijn werk uitoefen door het zetten van permanente make-up of les geef binnen dit vakgebied.

Door mijn 20 jaar ervaring bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat!

Angelica de Brouwer

Het begon allemaal 25 jaar geleden toen mijn moeder haar wenkbrauwen liet behandelen met PMU. Dit vak wilde ik leren! Vanuit mijn beroep als tandtechnicus, had ik 16 jaar lang mijn fijne motoriek, geduld, het nabootsen van natuurlijke features in het gezicht en precisie werk ontwikkeld. Ik ben de opleiding bij Nouveau Contour gaan volgen en zo is mijn reis begonnen. Ik wil het mooiste bij de vrouw naar boven halen. Ik bleek heel goed te zijn in dit vak, ja want dat is het. De kunst om een natuurlijk uitziende wenkbrauw te maken, was zeker 25 jaar geleden een hele uitdaging. Ik wilde een natuurlijke wenkbrauw maken dat er luchtig uitziet en niet als een blok of de vorm van een worm op het voorhoofd zit. 

Door de jaren heen heb ik veel mensen uit het vak ontmoet en heb ik in de keuken mogen kijken bij tatoeëerders. Door alle technieken samen te voegen, is het mogelijk een natuurlijke PMU aan te brengen. Samen met de klant overleg ik de mooiste vorm en kleur dat bij de unieke persoonlijkheid past. We zijn allemaal individuen, dat betekent ook dat we eigen meningen en wensen hebben. Er is dus een wenkbrauw of eyeliner voor iedereen. Alles is mogelijk!

Permanente make-up is mijn dagelijkse weg. Schoonheidssalons door heel Nederland huren mij in om deze specialisatie te kunnen aanbieden. Vi deze website kunt u een gecertificeerde schoonheidssalon bij u in de buurt vinden. Tevens ben ik ook in te huren voor het volgen van een opleiding; beginnend maar ook gevorderde training!

Mijn

verhaal

2013

Opleiding Visagie Mieke Petiet

Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen en vooral op mijn eigen vakgebied. Het volgen van de Mieke Petiet en Gruppo Select heeft mij meer inzicht gegeven in Permanente Make-Up. Hierdoor kan ik beter advies geven aan de klant.

Start van Team Estetica

In 2004 ben ik gestart met Team Estetica. In de afgelopen 20 jaar heb ik een mooi netwerk opgebouwd en draag ik nog steeds mijn kwaliteit toe aan het bedrijf.

2004

2001

Werkzaam bij Nouveau Contour

Van 2000 tot en met 2004 heb ik een mooie ervaring mogen op doen binnen Nouveau Contour. Ik heb hier veel kunnen leren en daar ben ik nog altijd heel dankbaar voor. Ook heb ik les mogen geven op beurzen in zowel binnen- als buitenland.

Interne opleiding Amerika

In 2000 heb ik een interne opleiding Permanente Make-Up in Amerika mogen volgen. Dit heeft ertoe geleidt dat ik door middel van de juiste kennis en ervaring, kwaliteit kan leveren bij de klant.

2000

1998

Opleiding Nouveau Contour

Jezelf blijven ontwikkelen is voor mij een eigenschap die heel belangrijk is. Studeren en oefenen, maakt mij volledig en daardoor goed in mijn vak.

Tandtechniek

Van 1984 tot en met 2000 heb ik de kunst van het gedetailleerde werk geleerd. Ik was werkzaam in de tandtechniek en hierbij maakte ik vooral kroon- en brugwerk. Een erg leerzame tijd, omdat ik veel ervaring heb op gedaan en daardoor mijn werk goed kan uitvoeren.

1984

Afspraak maken

Vul de gegevens in om een afspraak te maken en dan zie ik je binnenkort. De salon waar jij een afspraak maakt, zal contact met je opnemen over de tijd & adres gegevens.