Over Permanente Make-Up

Wenkbrauwen

We zijn allemaal uniek, de één heeft bijna geen wenkbrauwen meer, de ander nog wat haartjes. Grijze, donkere of blonde haartjes, niemand heeft dezelfde wenkbrauwen! Het is dus belangrijk om wenkbrauwen te creëren dat bij u en uw gezichtsvorm past. Ik teken eerst de wenkbrauwen voor met de kleur die het best bij uw persoonlijkheid past. Vanuit die tekening kunt u heel gemakkelijk aangeven of de vorm of kleur nog aangepast moet worden. Ik geef advies maar u mag altijd eigen inbreng geven in het eindresultaat. Deze tekening wordt overgetrokken waardoor er niets fout kan gaan!

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen en dikte van de lijn de uitstraling van de ogen worden veranderd. De eyeliners kunnen tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd worden dat een natuurlijk oogopslag geeft. Alles is mogelijk, ook om een bredere eyeliner te zetten indien u dat wenst. Voordat ik de behandeling start bespreken we uw persoonlijke wensen door.

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen de pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen, de zogenaamde ”Full Lips”.

Afspraak maken

Vul de gegevens in om een afspraak te maken en dan zie ik je binnenkort. De salon waar jij een afspraak maakt, zal contact met je opnemen over de tijd & adres gegevens.